ICT Check

waarom deze ICT scan?

Goede ICT-partners zijn uniek. Ze hebben veel oog voor kwaliteit, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ICT en hebben hart voor hun klanten. Ze blinken uit in klantvriendelijkheid en hebben even veel aandacht voor elke klantvraag die op hun pad komt. Dat is een super filosofie, maar dit is zeer tijdsintensief en zit een gezonde work/life balans in de weg.

Vaak zien we namelijk ICT-partners worstelen met een aantal ‘randzaken’. Denk aan de eigen bedrijfsvoering of het toepassen van de juiste tooling om met hetzelfde aantal uren meer klanten optimaal te bedienen en waar mogelijk te automatiseren. Daar hebben wij bij 1A First Alternative ons werk van gemaakt.

Deze korte vragenlijst is bedoeld als een eerste kennismaking met jou als ICT-ondernemer. Het geeft een indruk van het type onderwerpen waar we graag met je over in gesprek gaan. En om vast te stellen welke kansen en verbeteringen er op korte termijn mogelijk zijn. Ook krijgen we een beeld van jou als ondernemer. Hiermee zorgen we voor een zo waardevol mogelijke eerste kennismaking – telefonisch of bij jou op kantoor.

Graag tot spreeks!