Uw 2003-server niet meer ondersteund?

Uw 2003-server niet meer ondersteund?
Uw 2003-server niet meer ondersteund? Stap vandaag nog over naar een ICT-omgeving op basis van 1A-dienstverlening!Op 14 juli 2015 is de ondersteuning voor de Windows 2003-server beëindigd. Dit betekent dat bedrijven waar deze versie in gebruik is vanaf dat moment onnodige risico’s lopen die verzekeringsmaatschappijen zeer waarschijnlijk, net als bij het gebruik van Windows XP, niet zullen dekken. Een ideaal moment om het gemak van een ICT-omgeving op basis van 1A-dienstverlening te verkennen!

1A-dienstverlening op basis van opensourcetechnologie, energiezuinige hardware, eenvoudig beheer, hoogwaardige monitoring en ondersteuning is niet alleen een verstandige keuze, u komt nooit voor verrassingen te staan met uw complete ICT als een service voor een vast bedrag per maand!

Voor de 1A-partners is een migratie van een Windows-omgeving gesneden koek. In een paar weken is alles geregeld, van offerte tot implementatie.

Belangrijke informatie voor IT-bedrijven

Voor IT-bedrijven die tot nog toe alleen met volledig Windows-geörienteerde ICT-omgevingen hebben gewerkt is een partnerschap met 1A een grote vooruitgang naar eenvoud, efficiëntie en klanttevredenheid.